600 g ferske sildefileter 
 
Kogelage: 
3 tsk salt 
4 dl porter 
1 spsk knust allehånde 
1 spsk knust peber 
10 knuste kryddernelliker 
1 stort hakket rødløg 
 
Marinering: 
1 ½ dl afkølet kogelage 
2 dl eddike 
ca 1 ½ dl sukker
  
Klip rygfinnen af sildene og rul dem sammen. 
Læg dem tæt i en pande, så de holder på hinanden. 
Bland kogelagen og hæld den over. 
Lad sildene simre 5-6 min., til de er møre, kan også gøres i mikroovn på 4 minutter ved omkring 420 watt. 
Hæld væden fra, men gem 1 ½ dl 
Drys allehånde, peber og nelliker over sildene og køl dem af. 
Drys løgene over. 
Rør kogelage, eddike og sukker sammen, til sukkeret er opløst og hæld det over sildene. 
Lad dem stå køligt 1 døgn, så krydringen kan sætte sig.