1-1 ¾ kg svinekam uden svær
 
Marinade: 
2 ½ dl portvin
1 rødløg i skiver
1 gulerod i skiver
1 tsk tørret timian
1 tsk malet peber
2 tsk salt
 
Sauce: 
20 g tørrede morkler eller morkelbrud
1 finthakket løg
20 g smør
stegeskyen
3 dl piskefløde
2 tsk majsstivelse
salt
peber
Bland marinaden. 
Læg kødet i en kraftig plastpose og hæld marinaden ved. 
Luk posen og læg den i et fad i køleskabet. 
Lad kødet trække i marinaden 2-3 døgn, vend jævnligt kødet. 
Udblød morklerne ca. 1 time i koldt vand. 
Tag kødet op af marinaden, tør det med køkkenrulle og gnid det med salt. 
Varm en pande godt op og brun kødet, først på fedtsiden. 
Læg stegen i en lille bradepande og sæt det i en kold ovn. 
Hæld den siede marinade ved og steg kødet ca. 1 ¼ time, til et kødtermometer viser ca. 65ºC. 
Pak stegen i folie og si skyen.
Sauce: 
Svits løg og afdryppede morkler i smørret. 
Tilsæt stegeskyen og lad det koge småt 3-4 min. 
Rør piskefløde og majsstivelse sammen og kom det i gryden. 
Varm saucen igennem og smag til med salt og peber.