1 l vand 
3 spsk hvedemel 
2 grønsagsbouillonterninger 
1 pakke flødeost med smag (fx. BUKO Pikant) 
3 - 4 dl frosne blandede grønsager, fx. en wokblanding  
(alle grønsagsblandinger kan bruges - prøv dig frem.) 
salt og peber 
evt. lidt citronsaft 
godt brød eller kogte suppenudler
 
Kom vand og hvedemel i en gryde. Pisk melet ud i vandet. 
Tilsæt bouillonterningerne og bring suppen i kog under omrøring. 
Smelt osten i suppen. 
Kom grønsagerne i suppen og lad den simre til grønsagerne er gennemvarme 
(ca. 3 min.). Bruges der suppenudler tilsættes de nu og varmes igennem. 
Smag til med salt, peber og evt. citronsaft.
 
Tips: Er du på skrump kan du sagtens bruge en fedtfattig flødeost med 
smag. Cheasy og Philadelphia Light har nogle gode smagsvarianter.