Kogetid i trykkoger: 15 min. 
# Ingredienser
1 poulard delt i kvarte stykker
salt, peber 
4 spsk smør eller margarine 
150 g kyllingelever grofthakket 
2 hakkede løg 
4 groft knuste enebær 
2½ dl suppe eller bouillon (evt. fra dåse) 
2 dl piskefløde 
* Tilberedning
Drys fjerkræstykkerne med salt og peber. 
Lad fedtstoffet blive gyldent i trykkogeren. 
Brun først fjerkræstykkerne heri, så kyllingelever og løg. 
Kom de knuste enebær i og tilsæt suppe eller bouillon. 
Læg låg på gryden og bring den på tryk. 
Lad det koge i et kvarter. 
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt. 
Hæld piskefløden i og lad den koge med ganske kort. 
Smag saucen til. 
Server retten i et halvdybt fad og byd kogte kartofler, løse ris eller groft brød til.