4 poulardbryster 
4 skiver spegeskinke 
4 spsk  pesto 
2 bdt  forårsløg 
1 lille bdt  estragon 
4 spsk  creme double (48% cremefraiche) 
1 spsk  Dijon sennep 
Salt og peber
 
Smør de fire skiver spegeskinke med pesto og rul dem til ”cigarer”. 
På bagsiden af poulardbrysterne løftes den lille bi-filet, og der skærs en lille lomme på langs af brysterne. 
I lommen lægges en skinke-”cigar”, den lukkes til med bi-fileten, lægges på en rist og krydres med salt og peber. 
Forårsløgene renses og lægges hele i en bakke. 
Estragonen plukkes, og bladene hakkes, hvorefter de røres sammen med 
creme double og sennep samt smages til med salt og peber.
Sættes i varmluftovn ved 180°C i 30 min. husk at hælde væske ved 
kyllingerne og løgene. 
(kan laves i en dampovn på kødprogrammet, 90°C og 15 minutter, hvor 
poulardbrysterne dampes over forårsløgene, sådan at eventuel saft fra 
poulardbrysterne ender i disse.) 
Når alt er dampet færdigt, røres forårsløgene sammen med creme doublen og saften fra bakken, og der smages til med salt og peber. 
Anret løgene på tallerken, del brysterne i tre stykker og anret dem ovenpå.