Logo

Poussin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 poussiner (1 pr. person)
1 kg rå kartoffelskiver
4 stk rå skiveskårne gulerødder
2 stk porrer i ringe
2 dl hønsebouillon

Det hele lægges i bunden af et ovnfast fad eller bradepande. Derover nogle smørklatter og lidt timian el. herbes de provence. Poussinerne smøres med smør udvendig og indvendig, og lægges oveni fadet. hele fadet sættes i en 220°C varm ovn i 1 time.

Tilbehør :
Serveres med flûtes og hvidvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.534 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her