4 poussiner 
1 spsk  olivenolie 
rabarber 
1 spsk  reven ingefær 
60 g  rørsukker 
1 stk spidskål 
125 g  mager rygeost 
1 bundt rød basilikum 
Salt 
peber 
rørsukker 
evt. citronsaft 
Poussinerne: 
Poussinerne renses, brunes i olivenolie, krydres med salt og peber og steges, sammen med basilikum, i ovnen ca. 35 minutter ved 180ºC. 
Når lårene let går fra skroget og saften fra fuglen er helt klar, er poussinen gennemstegt. 
Raberberchutney: 
Rabarberne skylles og skæres i ca. 1 cm. tykke skiver. 
Dampkog rabarberne med 1 dl vand, rørsukker og ingefær, til de er møre og konsistensen er som kompot. 
Tilsmag med salt, rørsukker og evt. lidt citronsaft. 
Spidskål: 
Del kålen i fire og fjern stokken. 
Damp kålen i en gryde med salt, 50 g rygeost og lidt vand i ca. 2-3 minutter. 
Server poussinerne med rabarberchutney, kål og den resterende rygeost. 
Pynt med et par basilikumblade