
Denne power-morgenmad med friske bær, frugtsaft og skinke-røræg giver én energi til hele dagen 
 
100 g jordbær 
40 g fibermüsli 
2 dl let- eller minimælk 
½ dl sukkerfri kirsebærsaft 
½ bundt purløg 
1 æg
salt, peber 
20 g kogt skinke 
1 skive fuldkornsrugbrød (50 g) 
*
A. Skær jordbærrene i små stykker og bland dem med müsli og 1 dl mælk. 
B. Rør kirsebærsaften sammen med 1 dl mælk. 
Snit purløgen. 
C. Pisk ægget og krydr med salt og peber. 
Skær skinken i tern og kom dem sammen med æggemassen på en pande med belægning og lad det stivne. 
D. Anret skinke-røræg på rugbrødet og drys purløg over. 
 
Pr portion 1970/468 kJ/kcal. 22 g protein. 15 g fedt. 56 g kulhydrater. 16 g fibre