3 spsk smør 
125 g hvedemel 
1 æg 
1 æggeblomme 
1 spsk sukker 
1 knsp salt 
¼ liter mælk 
smør til stegning 
FYLD: 
400 g blandede friske bær - solbær hindbær, brombær, blåbær 
lynghonning 
Grand Marnier 
TILBEHØR OG PYNT: 
2 appelsiner 
flormelis 
evt. vaniljeis 
Smelt smørret. Rør melet sammen med det hele æg og æggeblommen samt sukker, salt, mælk og smeltet smør. 
Bag 8 pandekager i smeltet smør på en tykbundet pande. Hold dem varme i ovnen, efterhånden som de bliver bagt. 
Fyld: Bærrene svinges på panden i lidt lynghonning tilsat en smule Grand Marnier. 
Fordel bærrene på de 8 pandekager. Herefter foldes hver pandekage om bærrene som en prangerpung. En appelsinring, let blancheret i sukkerlage, holder nu sammen på pandekagen, som godt kan tåle et par minutter i ovnen, inden den drysses med flormelis. 
Serveres med det samme, evt. ledsaget af en kugle vaniljeis.