
 
Det tager lang tid at lave en god pulled pork, for kødet
skal både marineres og langtidssteges. Men der er ikke meget arbejde i det! 
5-6 personer. Arbejdstid: 30 min. Marineringstid: 6-24 timer.
Stegetid: 6-7 timer 
#
Pulled pork: 
750 g nakkekam uden svær 
1 spsk salt 
50 g brun farin 
1 dl dijonsennep 
2-3 spsk harissa (eller anden stærk chilisauce) 
1 spsk stødt sød paprika 
friskkværnet sort peber 
½ tsk stødt allehånde 
1 tsk oregano 
evt. ½ tsk spidskommen 
ca. 2 dl vand 
 
Endvidere: 
6 sandwichboller 
3 dl mayonnaise 
2-3 modne avocadoer 
1 lille rød chili 
Tilbehør: limebåde 
*
 
Gnid kødet godt ind i en blanding af salt, brun farin,
sennep, harissa og krydderier, og lad det marinere i 6-24 timer - jo længere jo
bedre. 
 
Læg en stegeso i koldt vand i mindst 30 min. Hæld vandet ud.
 
Læg det marinerede kød i stegesoen, og tilsæt de 2 dl vand. 
Læg låg på, og sæt fadet i en kold ovn. 
Tænd på 100 °C, og steg i 6-7 timer, til kernetemperaturen
er 95 °C (målt med stegetermometer). Vend kødet nogle gange under stegningen. 
 
Træk det super møre kød fra hinanden med 2 gafler, og nyd
det i en sandwich smurt med mayonnaise, og fyldt med salat, avocadoskiver og
tynde skiver chili. 
Server med limebåde. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin