1 pakke flødeost  
1 æg  
1 tsk vaniljeessens  
3 spsk farin  
4 ½ spsk hvedemel  
5 spsk vand  
½ tsk salt  
1 ½ dl hakkede pecannødder  
2 æg  
3 ¼ dl græskarmos  
½ dl olie  
2 tsk vaniljeessens 
Forvarm ovnen til 195°. 
Fyld: Rør flødeosten blød og tilsæt æg, vanilje og farin og rør det jævnt. Stil tilside.
Topping: Bland hvedemel, sukker, kanel og nødder. Tilsæt smør og lav det smuldret. Stil tilside.
Dej: Sigt hvedemel, sukker, bagepulver, kanel og salt sammen. Lav en fordybning i midten og kom æg, græskarmos, olie og vanilje i. Rør til blandingen er blød.
Kom dejen i muffinform så den er halvt fyldt. Kom så 1 spsk af fyldet i midten af dejen. Drys topping på.
Bag i ca. 20 -25 min.