Dej: 
2 ½ dl  hvedemel 
100 g  koldt smør 
2 spsk  sukker 
1 æg 
 evt. 1 spsk vand 
 
Fyld: 
300 g  græskar 
1 tsk  kanel 
2 ½ dl  mælk 
½ tsk  muskat 
2 æg 
½ tsk  ingefær 
1 dl  honning 
Bland hvedemel og sukker i en skål.  
Smuldr fedtstoffet i og tilsæt æg samt evt. lidt vand. Arbejd dejen sammen til en fast masse. 
Lad den stå kodt et øjeblik. 
Skær imens græskaren i små stykker og kog dem i ca 15 min. 
Mos den med en gaffel eller i en blender til en jævn puré. 
Rul dejen ud og beklæd en pieform med den. 
Forbag derefter piebunden ved 180ºC på midterste rille i ca 10-15 min. 
Kom græskarpuréen og alle ingredienserne til fyldet i en skål.  
Rør rundt, så det hele  blandes godt. Tag den forbagte bund ud og hæld fyldet i den. 
Bages nu i ca 50 min, til fyldet er stivnet. 
Lad pien afkøle til stuetemperatur, sigt flormelis over og servér.