Logo

Rådyrspid på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 tynde skiver rådyrkød ca. 600 g
2 spsk pinjekerner.
2. spsk rosiner
150 g ost - Bel Paese, emmental eller andet der kan smelte.
3 spsk hakket. bredbladet persille.
4 spsk olivenolie.
saft af 1 citron.
1 tsk oregano.
1 fed hvidløg.
 
Bank kødskiverne helt tynde med en kødhammer
Læg pinjekerner, rosiner og ost samt salt og peber på kødskiverne.
Rul sammen og sæt 3 ruller på hvert spid.
Vend rullerne i rasp.
Grill rådyrrullerne ca. 5 min. på hver side, mens der af og til pensles med en lage af olie, persille, citronsaft, hvidløg i tynde flager, oregano, salt og peber
Resten af lagen kan bruges som marinade over det færdiggrillede kød.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.306 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her