Logo

Råstegte grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g rensede porrer
250 g rensede gulerødder
250 g renset rodselleri
2-3 sp. olivenolie
20 g smør
1 ½ spsk frisk timian
1 ½-2 spsk citronsaft
 
Skær porrerne igennem på langs og i strimler på tværs.
Skær gulerod og selleri i ca 1 cm. tern.
Varm olie og smør godt op i en pande.
Hæld grønsagerne i og steg dem 1-2 min. over kraftig varme.
Drys med timian.
Steg dem 6-8 min.
Vend med jævne mellemrum, de må ikke blive for mørke.
Tilsæt lidt mere olie, hvis det virker for tørt.
Hæld til sidst citronsaft ved og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.316 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her