Logo

Rødbede- og løgsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g rødbeder
3 kartofler
3 løg
30 g smør
4 hele hvide peberkorn
4 hele sorte peberkorn
1 laurbærblad
1 ¼ l bouillon
salt og hvid peber
saft fra 1 citron
purløg
 
Skræl kartofler og skær dem i skiver.
Pil løgene og skær dem i skiver.
Skræl rødbederne og riv dem på den grove side af råkostjernet.
Smelt fedtstoffet i en gryde og tilsæt løgene.
Rør rundt og lad dem blive klare uden at brune.
Tilsæt de skivede kartofler og lad dem dampe med et øjeblik.
Tilsæt krydderier og bouillon og lad det alt sammen koge.
Bland de revne rødbeder i.
Lad suppen koge sagte, til kartoflerne er kogt ud.
Pisk i den af og til.
Smag evt. til med flere krydderier.
Tilsæt citronsaft. Drys evt. lidt klippet purløg henover.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her