Logo

Rødbedesuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

1 Krydderbuket:
3 laurbærblade
5 persillekviste
4 stilke frisk timian
Suppe:
1 ½ l grønsagsbouillon
1 rødbede i tynde strimler (ca. 150 g)
1 grofthakket løg (ca. 75 g)
1 knust fed hvidløg
100 g fintsnittet hvidkål
¼ knoldselleri i strimler (ca. 50 g)
2 tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør:
2 dl cremefraiche 18% og cremefraiche 38% (lige dele af hver),
1 ½ dl frisk, hakket persille og groft brød.

Krydderbuket: Bind laurbærblade, persillekviste og timian sammen med bomuldssnor til en krydderbuket.

Suppe: Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt grønsager, krydderbuket og krydderier og kog suppen ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tag krydderbuketten op og smag suppen til. Hæld ved serveringen suppen i varme suppetallerkener eller bouillonkopper. Læg en spsk cremefraiche i hver bouillonkop og drys persille over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her