Logo

Rødbedesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tillempet efter ukrainsk borsjtj....

oksebryst, okseklump, e.l. suppeurter: gulerod, porre, løg, pastinak
suppevisk: timian, laurbærblad, persille, rosmarin el. hvad man har
rødbeder
hvidvinseddike
evt. honning
peberrod
kvark
honning
det bedste rugbrød man kan få

Kødet koges med suppeurter og -visk, til det er meget mørt - dvs. 2-3 timer. Suppen sies fra. De groft revne rødbeder, ca. 250 g til hver, koges "al dente" i suppen. Smages til med eddike og honning - hertil serveres kvarkpeberrod, dvs. fintrevet peberrod rørt op med kvark (som selvfølgelig også kan være cremefraiche), smagt til med honning, og det bedste rugbrød man kan få samt suppekødet.

Serveres med postevand (og brændevin, hvis der skal være fest).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her