Logo

Rødbedesuppe med pocheret fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødbedesuppe med pocheret fisk

Der findes mange varianter af rødbedesuppe, denne med pocheret fisk hører til de mest enkle. Fisken tilberedes ved blot at blive overhældt med den skoldhede suppe.


250 g groftrevne rødbeder

1 revet gulerod

2 små løg i tern

15 g smør

8 dl grønsags- eller hønsebouillon

1 tsk sukker

200 g skrubbe- eller rødspættefileter i strimler

2 spsk citronsaft

½ bundt hakket persille

1 dl cremefraiche 18%


Sauter grønsagerne i smørret i en gryde under jævnlig omrøring i 5 min.

Hæld bouillon og sukker ved og bring suppen i kog, kog den 20 min.

Varm imens fire dybe tallerkener i varmt vand.

Blend suppen og hæld den tilbage i gryden.

Smag til med peber, citronsaft og evt. salt.

Fordel den rå fisk i de forvarmede tallerkener og hæld den skoldhede suppe over, anret med en skefuld cremefraiche og persille og server med brød.

 

Grønsager pr. person: Ca. 150 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her