Logo

Rødkål 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg rødkål
2 æbler
25 g margarine
½ - 1 dl eddike
25 g sukker
2 tsk salt
1 dl sød ribssaft

Kålen snittes fint, blandes med revet æble og lægges i gryden med smeltet margarine, eddike og salt. Kålen koges ca. 1 time, smages til med sukker og ribssaft. Tilsæt evt. lidt smør eller fedt, for at gøre den blank.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.105 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her