Logo

Rødkål med mangochutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g fint snittet løg
200 g snittede svesker uden sten
500 g fint snittet rødkål
2-3 dl vand
2-3 dl mangochutney
Olie
Smør
 
Sauter løg og svesker bløde i olie og smør.
Tilsæt olie og vand, og lad det simre i 10-15 min.
Mangochutney tilsættes, lad det simre videre i 10-15 min.
Pas på, det ikke sætter sig, rør jævnligt.
Kan serveres både varmt og koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her