Logo

Rødvinsmarineret nakkesteg på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 nakkesteg (skåret igennem på langs)
Rødvin

Nakkesteg skæres igennem på langs, så der bliver 2 kvadratiske stege ud af det. Læg den i rødvin natten over og brun den ved meget god varme på alle 4 sider.
Hæv grillristen og steg færdig ved mindre varme i ca 30 minutter til stegen er fast at mærke på. Vend den hyppigt undervejs.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.261 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her