Logo

Rødvinssauce 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l rødvin.
2 bouillon terninger og det skal være den terning der passer til kødet.
3 dl væske fra kødet.
jævning til i synes den er ok.
1 spiseske brun kulør.
 
Hæld 1 l rødvin i en gryde og lader det koge i 2-5 min.
Så kommes 3 dl væske fra kødet i, og det koger i 2 min.
Så smages til med salt og peber og du finder ud af, hvor mange bouillon teninger du vil bruge.
Så jævnes til den ønskede konsistens og en spiseske brun kulør tilsættes.
Lad det koge 2 min. - rør/pisk hele tiden, så den ikke brænder på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her