Logo

Røgede sild i marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildene udbenes og befris for skindet. En marinade tilberedes af 3 spsk olie, 1 spsk eddike, hvori er udrørt lidt fransk sennep, salt og peber. Salt og peber udrøres i eddike, inden det blandes med olie. Fileterne anrettes og overhældes med marinaden. Pyntes med en stribe snittet purløg og en stribe hakkede radiser på tværs.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 525 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her