Logo

Røget and med æg, rødløg og agurk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skive surbrød med smør
100 g grofthakket røget and
1 æggeblomme i plastikskal
1 tsk finthakket rødløg
1 spsk hakket saltagurk
1 tsk høvlet peberrod
½ tsk hakket persille

Læg det hakkede andekød på surbrødet.
Placer æggeblommen i midten og kom rødløg på den ene side og den hakkede saltagurk på den anden side sammen med peberroden.
Drys den hakkede persille på peberroden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 663 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her