Logo

Røget and og rød salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør
½ røget andebryst
1 spsk rød salat
1 spsk karse

Skær det røgede andebryst i skiver på skrå og læg dem på brødet.
Læg den røde salat på som en bræmme fra hjørne til hjørne.
Pynt med karsen oven på den røde salat.

Rød salat:
250 g hvidkål (rå)
250 g porre (rå)
250 g syltede rødbeder (drænede)
250 g kryddermayonnaise, se nedenfor
1 hel stang fintrevet peberrod

Skær hvidkål, porre og rødbeder i julienne (i fine strimler).
Tilsæt kryddermayonnaise og fintrevet peberrod.
Lad salaten hvile i et døgn, inden den skal spises.
Denne salat kan bruges til alle stegeretter.

Kryddermayonnaise:
2 æggeblommer, pasteuriserede
1 tsk salt
1 spsk eddike
½ l olie

Rør blommer og salt hvidt og tykt, tilsæt eddiken. Hæld olien i lidt ad gangen, ellers skiller den. (Hvis uheldet er ude, kom da 1 lille glas koldt vand i).

Smag mayonnaisen til med:
1 tsk HP sauce
1 tsk Worcestershiresauce
1 tsk stærk dijonsennep
1 tsk flydende Maggi-krydderi
1 tsk citronsaft
salt og peber
Til sidst tilsættes
2 spsk cremefraiche 18%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her