Logo

Røget laks a la Mexico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g rigatoni pasta
1 spsk god olivenolie
3 fed knuste hvidløg
2 røde chili, finthakket
100 g forårsløg i skiver
800 g røget laks i strimler
300 g tomatpure
4 dl fløde
2 spsk persille, friskhakket
Salt
Peber, friskkværnet

Kog rigatonien al dente i en stor gryde med kogende vand og lidt salt. Sigtes og skylles i koldt vand.

Varm olien og tilsæt hvidløg, chili og forårsløg og steg det ved jævn varme i et par minutter, eller til løgene er blanke.

Rør pure og fløde i, og bring det i kog. Lad det koge, til saucen har en passende tykkelse. Kom laksestrimlerne i, og lad dem varme igennem. Smag til med salt og peber.

Fordel pastaen i 4 tallerkner og kom saucen over. Pynt med friskhakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.786 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her