Logo

Røget laks med avocado og blomkålssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g røget laks i store tern
1 lille blomkålshoved, delt i buketter
Salt
Peber, friskkværnet
4 små modne avocado
60 g finthakkede mandler
½ tsk stødt muskatnød

Pynt:
6 radiser, skåret i tynde skiver

Kog blomkålsbuketterne i kogende letsaltet vand i 5 minutter. Hæld vandet fra og lad dem afkøle. Blomkålsbuketterne kommes over i en stor skål, dryppes med eddike og drysses med salt og peber, hvorefter de sættes til side.

Skær avocadoerne over i halve og tag stenen ud. Frugtkødet tages ud med en ske og kommes i en skål. Mos det med en gaffel og rør herefter mandler, revet muskatnød og laksen i. Mosen blandes forsigtigt med blomkålen. Skålen tildækkes og stilles på køl. Pyntes med radiser.

Hertil serveres groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.425 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her