Logo

Røget laks med citron og flødevendt spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

200 g frossen spinat
2-3 spsk piskefløde
½ skal fra citron
100 g røget laks
salt og peber

Tø spinaten op efter anvisning. Vend den med fløde, citronskal, salt og peber og lad den simre under låg et par minutter. Server med røget laks og brød.
Halver mængden spinat og skær laksen i tynde strimler. Bland med nykogt pasta og du har en skøn og nem pastaret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her