Logo

Røget laks med kaviardressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ fintsnittet iceberg salat
200 g asparges
200 g agurkestave
4 æg i både
400 g røget laks
sort kaviar til pynt

Dressing:
cremefraiche
ufarvet kaviar
1 tsk sennep
purløg
salt
peber
lidt engelsk sauce

Iceberg salat snittes fint og bredes ud på en tallerken. Røget laks og æg lægges skiftevis på salaten hele vejen rundt. Asparges og agurk lægges i midten. Laksen pyntes med kaviar(sort).

Kaviar, sennep, purløg, salt, peber og engelsk sauce røres i creme fraichen.

Dressingen serveres til laksesalaten sammen med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.509 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her