Logo

Røget laks med stuvede champignoner -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skive surbrød med smør
1 stor eller 2 små skiver røget laks
Stuvede champignoner:
250 g hvide champignoner
25 g smør
1 spsk hvidvin eller ½ spsk citronsaft
2 ½ dl piskefløde
½ tsk Maizena
Salt, peber
 
Skyl champignonerne hurtigt og skær dem i skiver.
Brun smørret på panden og steg champignonerne gyldenbrune heri. Tilsæt hvidvin eller citron­saft.
Hæld piskefløden over og vend det hele godt.
Læg låg på og lad det simre ca. 3 min.
Drys Maizenaen over og smag til med salt og peber.
Læg laksen på brødet og læg 2 spsk stuvede champignoner på som en bræmme ned gen­nem midten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her