Logo

Røget laks og parmaskinke med asparges og gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2 skiver røget laks
2 tynde skiver parmaskinke
1 bdt asparges
1 drys mild chili
2 skiver gedeost
salt og peber

Rul laks og parmaskinke med hinanden. Damp asparges i kogende letsaltet vand i 3 minutter. Hæld vandet fra og vend aspargesene i gryden med lidt salt og mild chili. Server til laksen med en skive gedeost og et godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her