½ l hummerfond 
½ l fiskefond
1 dl hvidvin
500 g røgede rejer 
200 g røget fiskekød 
2 hakkede skalotteløg 
2 bdt  japansk purløg 
1 bdt  grønne asparges 
200 g pillede fjordrejer 
8 æggehvider
 
Læg skalotteløg, aspargesender og et halvt bdt  purløg i en gyde og sauter. 
Hæld hvidvin på og reducer. 
Tilsæt hummer- og fiskefond og kog ned til det halve. 
Si suppen og stil den koldt.
Hæld den kolde suppe i en gryde sammen med røgede rejer, fisk, resten af purløget og ægge hviderne. 
Bring i kog under kraftig piskning, så der dannes en "hat" på toppen af suppen. 
Skru ned og lad simre i ca. 1 time.
Si. den færdige suppe og an ret i dybe tallerkener med aspargeshoveder kogt i smør og vendt i purløg samt fjordrejer.