Logo

Røsti med løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g store kartofler
1 stk ca 100 g løg
 
Store skrællede kartofler rives groft, væden presses af.
Løgene rives og blandes med kartoflerne, salt og peber.
Lægges på en panden med olie, og trykkes let ud (ca. 1 ½ cm tyk.), og steges til den får en brun skorpe.
Vendes på låg og steger igen til den har fået skorpe.
Løftes på bageplade med bagepapir og bages i 10-15 minutter ved 150°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her