Dej: 
175 g margarine 
150 g sukker 
2 spsk vanilje 
1 knsp.salt 
3 æggeblommer 
250 g hvedemel 
2 ½ tsk bagepulver 
5 - 6 spsk sødmælk 
 
Rabarber marengs: 
3 æggehvider 
200 g  sukker 
100 g  grofthakkede valnøddekerner 
500 g  rabarber/ blåbær 
1 lille bradepande (24 x 30) 
Margarine til formen 
1-2 spsk  rasp
 
Rør margarine cremet med sukker, vanilje, salt og æggeblommer. Bland hvedemel med bagepulver og rør lidt efter lidt i smørcremen sammen med mælken. Smør formen og drys med rasp. 
Hæld dejen i formen og glat med en dejskraber. 
Tænd ovnen på 200°C. 
Pisk æggehviderne næsten stiv og hæld sukkeret i og pisk det hele stift igen. 
Skær rabarberne i 1 - 2 cm stykker, og vend dem i sammen med nødderne. 
Smør det ovenpå dejen og bag kagen i 40 - 45 min. 
Opbevar evt. kagerest køligt og utildækket.