Logo

Rabarber-jordbærmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg rensede, snittede rabarber
½ kg nippede jordbær
1 tsk stødt ingefær (kan udelades)
4 dl sukker
2 spsk citronsaft
2 strimler gul citronskal
1 tsk konserveringsvæske

De rensede rabarber snittes i 1 cm lange stykker og blandes i syltegryden med halverede jordbær.

Koges ved meget svag varme 20 min. uden låg.

Pas på, at frugten ikke brænder på.
Tilsæt ingefær, sukker, citronsaft og -skal, og kog marmeladen ca. 10 min. uden låg.
Tag gryden af varmen, skum, fjern citronskal og tilsæt konserveringsvæske.

Hæld marmeladen på rengjorte glas og tilbind straks.
Ingefær kan udelades eller erstattes med 1 stang vanilje, hakket meget fint.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.662 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her