Logo

Rabarber med marengslåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g rabarber
300 g jordbær
1 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
 
Marengs:
3 æggehvider
l00 g sukker
 
Rens rabarberne, skær dem stykker på 2-3 cm og læg dem i et tærtefad.
Skær jordbærrene i kvarter og fordel dem mellem rabarberstykkerne.
Bland sukker og vaniljesukker og drys det ud over frugten.
Pisk æggehviderne skummende og hæld sukkeret i under piskning.
Pisk derefter æggehviderne, til de er helt hvide og stive.
Fordel rnarengsmassen over frugten og bag desserten nederst i ovnen ved
200°C, til den er gyldenbrun på toppen (ca. 15-20 min.).
Desserten spises, mens den er varm.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Coupe Citrus a la DanoiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os