Logo

Rabarber med smuldredej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

400 g rabarberstængler  
75 g sukker  
1 spsk kartoffelmel  
2 tsk vaniljesukker  
  
Smuldredej:  
250 g hvedemel  
75 g smør  
75 g sukker
*

 
Rabarberstænglerne skæres i tynde skiver og blandes med sukker, kartoffelmel og vaniljesukker.
Hældes i et smurt ovnfast fad.
Dejen smuldres sammen af hvedemel, sukker og blødt smør, drysses over rabarberne.
Bages midt i ovnen ved 200 °C i 20 minutter.
Serveres med vaniljeis eller flødeskum. 




Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.955 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cheesecake med hindbær og rabarberRabarberluksus til dessert eller kage, når det skal være noget helt særligt
• Rabarberkompot med vaniljeyoghurtBagt rabarberkompot med vaniljeyoghurt er en nemt tilberedt nydelse. En enkel og frisk...
• Boblende rabarberdrikDet kræver ikke mange anstrengelser, før du har læskende limonade og andre dejlige drikke...
• Mandelkager med marinerede jordbærTætte mandelkager og friske jordbær marinerede med frisk mynte eller citronmelisse - en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
57123-06-2010 17:55:47 Elin
Ja kære Mogens, det kan jeg godt selv regne ud, men ellers manne manne tak
57223-06-2010 12:16:44 Mogens Hansen
Hej Elin
Prøv dig frem så finder du af det.
57310-05-2010 09:35:05 Elin Mogensen
er denne raberkage fryse egnet

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os