Logo

Rabarberkoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ liter rabarbersaft
1 ½ spsk Ideal jævning C
250 g jordbær
sukker efter smag
1 tsk Vanila

Rabarbersaften koges, jævnes med udrørt Ideal jævning og sødes. Jordbærrene drysses med sukker og Vanila og trækker ca. ½ time. Den iskolde rabarbersaft hældes over, og suppen serveres med små tvebakker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.249 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her