Mørdej: 
240 g  hvedemel
175 g  smør
70 g  sukker
1 æggeblomme
evt. 2 spsk vand
 
Fyld: 
750 g  rabarber
100 g  sukker
3 spsk  Maizenamel eller kartoffelmel
 
Marengs: 
3 æggehvider
1 ½ dl  flormelis 
Kom hvedemel og smør i en skål. 
Smuldr det grynet, tilsæt æggeblomme og evt. vand, hvis dejen er for tør. 
Saml den hurtigt. Den skal ikke æltes. 
Pak dejen i film og læg den i køleskabet i mindst en time. 
Sæt ovnen på 200°C. Smør tærteformen. 
Rul dejen ud og læg den i tærtefadet, rul kagerullen henover formens kant, så tærten bliver pænt afskåret. 
Fyld: 
Rengør rabarberne, snit dem fint og bland dem godt med sukker, og den 
ene slags hvedemel.  
Fordel rabarbestykkerne i tærteformen og bag tærten midt i ovnen et kvarters tid.