Logo

Rejesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Utrolig lækker og nem ret, der både kan bruges som forret og hovedret.

2 løg
3 fed hvidløg
2 spsk olie
1 lille brev karry
1 ds flåede tomater
1 ds ferskner + væde
1 pk. rejer
1 okseboillon
ca. ¼ piskefløde

Hvidløg, løg og karry svitses i olien. Øvrige ingredienser tilsættes og varmes igennem. Klar til servering umiddelbart efter, kan også serveres efter et par timer.

Suppen serveres med flûtes.





(Asiatisk)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her