250 g rejer pillet og skåret i halve
skallerne skal også bruges
2 spsk olie
2 stk citrongræs
6 dl hønsebouillon
4 spsk limesaft
2 tsk fiskesauce
½ tsk Sambal Oelek
6 papirtynde skiver lime til pynt
friske korianderblade til pynt evt.
Opvarm en wok over kraftig varme indtil den ryger.
Tilsæt olie, og steg rejeskallerne, under omrøring, indtil de skifter farve til lyserød - ca. 1 min.
Tilsæt hønsebouillon, citrongræs og bring suppen i kog.
Læg låg på, skru ned for varmen og småkog i 5 min.
Sluk for blusset og lad suppen stå i 15 min.
Si suppen og smid skallerne og citrongræs væk.
Kom suppen tilbage i wokken og bring den i kog.
Tilsæt limesaft, sambal oelek, fiskesauce og rejerne.
Kog ca. 1 minut.
Serveres med en skive lime og lidt korianderblade i hver portion.