1 pakke rejer (frosne optøede rejer)
rødtungefilet
skalotteløg
2 fed hvidløg
karry
friske flåede tomater
1 dåse syltede fersken
kinakål
fiskefond
Løgene hakkes og svitses i en gryde.
Tomaterne hakkes groft og kommes ved.
Den i forvejen lavede fiskefond tilsættes, og retten simrer i cirka 15 minutter.
Fersknerne skæres i små både og tilsættes sammen med rejerne. Rødtungefileten skæres i små stykker og tilsættes ligeledes.
Det hele simrer i yderligere fem minutter.
Smag hele tiden til med salt, peber og karry.
Kinakål hakkes meget fint og lægges i bunden af en varm, dyb tallerken. Herefter hældes den varme suppe over.
Alternativt kan man bruge den hakkede salat som pynt oven på suppen.
Tips: Udgangspunktet for denne opskrift er, at ingrediensernes mængde anvendes efter egen fornemmelse / smag.