Logo

Ribskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g ribs og solbær
3 spsk sukker
3 æg
250 g sukker
175 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
1 ½ tsk kanel
1 ½ tsk vaniljesukker
5 g becel margarine til smøring af formen
5 g flormelis.
 
Ribs og solbær ribbes, skylles og sættes til afdrypning.
Ribs og solbær blandes med 3 spsk sukker.
Æg og 250 g sukker piskes hvidt.
Hvedemel, bagepulver, kanel og vaniljesukker blandes.
Ribs, solbær og melblandingen vendes forsigtig i æggemassen.
En lille springform smøres.
Dejen hældes i springformen.
Bages i ovnen ved 175ºC i ca. 1 time.
Kagen tages ud af springformen.
Køles af og drysses med en anelse flormelis. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her