Logo

Rissalat med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 løg
2 spsk smør
4 dl langkornet ris
6 dl grønsagsbouillon
salt
peber
2 gourgetter
6 hårdkogte æg
½ kg fine ærter
½ kg cherrytomater
6-8 skiver spegeskinke
1 bakke karse
Marinade:
4 spsk citronsaft
salt
peber
paprika
2 fed hvidløg
2 dl olivenolie

Svits de hakkede løg i en rummelig gryde og rør risen i.
Tilsæt bouillon 1-2 tsk salt og kog for svag varme under tætslutende låg 20 minutter.
Ryst marinaden sammen, rør den i den varme ris og stil den til afkølning.
Skær gourgetter i terninger og læg dem i en sigte, drysset med groft
salt, ca. 10 minutter.
Skyl kort og afdryp courgetterne.
Bland risen sammen med optøede ærter, kvarte æg, halve tomater, strimlet spegeskinke og klippet karse.
Alle ingredienser kan gøres klar i forvejen og opbevares i hver sin plastpose i køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.975 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her