Logo

Ritt Bjerregaard

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør
2 skiver røget lamme lår
1 spsk hakkede krydderurter (persille, løvstikke og purløg)
Røræg:
2 æg
1 spsk vand eller mælk
Salt, peber
1 tsk smør
 
Pisk æggene sammen med vand/mælk, salt og peber.
Smelt smørret på en slip-let pande, hæld æggene på og skrab i dem med en dejskraber til de stivner.
Læg de 2 skiver røget lammelår på brødet.
Læg røræggene som en bræmme på skrå og drys de hakkede krydderurter over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.262 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her