Logo

Roastbeefsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 salathoved
100 g frisk spinat
12 kogte nye kartofler
8 skiver roastbeef
4 ansjosfileter
4 tomater
3-4 små vårløg eller
1 lille porre
4 spsk finklippet purløg
1 spsk usødet sennep
1 æggeblomme
1 spsk vineddike
½ dl olie

Bland sennep, æggeblomme og vineddike.Rør olien i, først dråbevis, derefter i en tynd, jævn stråle mens der røres. Sættes koldt. Riv salaten i stykker og læg den på et stort fad. Læg skivede kartofler, spinat, roastbeaf og tomater i både gruppevis ovenpå. Læg ansjoserne på kartoflerne, strø løg på. Hæld til slut sennepsdressingen på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her