Færdig smørdej udrullet til en rund form
3 dl rosiner
1 dl punch
3 æg
3 spsk piskefløde
1 spsk hvedmel
flormelis
Tag smørdejen ud og lad det blive tilpas lun, så den kan rulles, ca 30 min.
Bland rosiner og punch og lad rosinerne trække i 15-20 min.
Del æggene. Pisk æggeblomerne, tilsæt fløden og drys melet over.
Rør til det er uden klumper. Læg smørdejen i en pieform, ca 25 cm i diameter, og lad kanten hænge ud over.
Pisk æggehviderne til hårdt skum, eller til skålen kan vendes på hovedet.
Bland rosiner, punch og æggeblommer/fløde godt og vend det hele i
hviderne.
Hæld dejen i pieformen, buk dejkanten ind over og form den
lidt bølget over fyldet.
Bages ved 225°C på nederste rille i ca 30 min.
Lad pien køle til stuetemperatur og sigt flormelis over lige inden
serveringen.