1 stor svinemørbrad
10 g smør
1 spsk olie
½ tsk salt
½ tsk peber
250 g champignoner
Sauce:
1 dl tør vermouth
2 dl cremefraiche 38%
½ tsk majsstivelse
½ grønsagsbouillonterning
1 spsk friskhakket rosmarin
salt
peber
10 grønne oliven med piment
Puds mørbraden fri for sener og hinder og skær den i ca. 2 cm tykke skiver,. Varm smør og olie op på en pande, og brun hurtigt mørbrad skiverne. Krydr med salt og peber. Tag kødet af panden og hold det varmt under folie. Skær svampene i halve og svits dem gyldne på panden. Rør creme fraîche og majsstivelse sammen og hæl det på stegepanden sammen med vermouth, bouillon og rosmarin. Smag saucen til med salt og peber. Læg mørbradskiverne ned i saucen, og varm dem forsigtigt igennem. Halver de grønne oliven og drys dem over.