Denne ret er dejlig nem det hele skal i et fad i ovnen. Kan
du ikke skaffe græskar, kan du bruge rodfrugter som selleri, gulerod,
persillerod, pastinak og rødbede.
Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 30 min. 2 personer. Er du alene
så halver portionen.
#
2 hele kyllingelår
2 fed hvidløg
1 rødløg
1-2 store kartofler
1 lille hokkaido-græskar (ca. 500 g)
frisk rosmarin
1-2 spsk olie
salt og peber
*
Tænd ovnen på 225 °C.
Pil hvidløgsfeddene.
Pil rødløget og skær det i både.
Skræl kartoflerne og skær dem i store terninger eller både.
Del græskarret i store både og skrab kernerne ud.
Skær skrællen af med en kniv og skær frugtkødet i mindre
stykker.
Vend det hele sammen med rosmarinnåle, olie, salt og peber
og læg det i et ovnfast fad.
Del kyllingelårene i over- og underlår og krydr dem med salt
og peber.
Stik lidt rosmarin ind under skindet og læg
kyllingestykkerne ned i grønsagerne.
Sæt fadet i ovnen ca. 30 min., til alt er mørt og
gennemvarmt.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin