500 g hvedemel
15 g sukker
0,5 g salt
10 g condensed mælk
10 g æg
10 g margarine
3 dl vand
Opløs sukker og salt i vandet, tilsæt mælk, æg og hvedemel og bland godt.
Tilsæt margarine
Ælt dejen til den er blød og ikke længere klistrer, del dejen i ca. 70 gram store stykker.
Form dejen til kugler, som pensles med margarine.
Dæk dejkuglerne til (fx med viskestykke) og lad det stå i ca. 5 timer eller natten over.
Pres forsigtigt dejen med håndfladen for at strække den - hold fast på dejen og træk let i den for at strække den - gentag dette ca. 8 gange.
Når du til sidst har en tynd dejplade, folder du den eller ruller den sammen til en klump. (måske som en forårsrulle)
Lad dejen stå i 10 minutter.
Steg den så på begge sider over en middel varme indtil den er gyldenbrun.
Server Roti Canai med karry